لوگو کلینیک آوا کرمان

همه آنچه باید درباره لیزر موهای زائد بدانید

فهرست مطالب

لیزر موهای زائد

آیا راه‌حل‌های مختلفی را برای پاکسازی مو‌های اضافی از روی پوست صورت و بدن امتحان کرده‌اید، اما نتیجه نگرفتید؟ به شما انجام لیزر موهای زائد را پیشنهاد می‌کنیم. آقایان و خانم‌ها می‌توانند از ۱۸ سالگی به بالا برای رفع کامل مو‌های زائد، لیزر درمانی را امتحان کنند. آیا می‌دانید که لیزر برای چه نقاطی از بدن کاربرد دارد و با چه مزایایی همراه است؟ در این مطلب به سؤالات شما درباره رفع مو‌های اضافی صورت و بدن با لیزر پاسخ خواهیم داد.

نحوه تاثیر لیزر در رفع موهای زائد

دستگاه‌های لیزر دارای پرتو‌های نوری هستند که انرژی زیادی دارند. این پرتو‌ها به فولیکول‌ها مو تابانده می‌شوند. در نتیجه، فولیکول‌های مو به مرور زمان ضعیف می‌شوند. تضعیف فولیکول‌ها می‌تواند باعث از بین رفتن مو‌های زائد شود. در واقع، لیزر بدون اینکه به بخش‌های سطحی درم آسیب وارد کند، ریشه مو‌ها را می‌سوزاند. اگر به دنبال روش مؤثری برای از بین بردن مو‌های زائد هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم که حداقل لیزر یکی از نواحی صورت یا بدن را امتحان کنید.

بهترین دستگاه لیزر مو‌های زائد

دستگاه‌های لیزر

هر کدام از دستگاه‌های لیزر، دارای اثربخشی متفاوتی هستند. در هر یک از کلینیک‌های زیبایی از دستگاه‌های لیزر مختلفی برای رفع مو‌های زائد استفاده می‌شود. نوع دستگاه مورد نیاز برای از بین بردن مو‌های اضافی صورت و بدن توسط اپراتور و پزشک متخصص مشخص می‌شود. در این بخش به صورت کلی درباره بهترین دستگاه لیزر مو‌های زائد، اطلاعاتی را به شما ارائه می‌دهیم.

۱. لیزر الکساندریت (Alexandrite Laser)

یکی از کاربردی‌ترین دستگاه‌ها برای رفع مو‌های اضافی صورت و بدن، دستگاه الکساندریت است. دستگاه الکساندریت، این قابلیت را دارد که ریشه مو‌ها را پاکسازی کند. به طور معمول، برای رفع مو‌های زائد با استفاده از این دستگاه به تقریباً ۶ جلسه لیزر درمانی نیاز دارید. تعداد جلسات لیزرتراپی می‌تواند با توجه به فاکتور‌های مختلف کم یا زیاد شود.

۲. لیزر روبی (Ruby Laser)

دستگاه لیزر روبی برای از بین مو‌های زائد در افراد با مو‌های تیره اثربخشی بیشتری دارد. به علاوه، افرادی که پوست سفید دارند، سریع‌تر از لیزر مو‌های زائد با دستگاه روبی نتیجه می‌گیرند. این دستگاه به علت اینکه دارای سیستم خنک‌کننده است، باعث ایجاد عوارض جانبی نمی‌شود. در واقع، استفاده از دستگاه لیزر روبی می‌تواند امکان ایجاد آسیب‌های پوستی را در افراد کاهش دهد.

۳. لیزر دیود (Diode Laser)

دیود از دستگاه‌های لیزر است که طول موج‌های متفاوتی دارد. این دستگاه به علت داشتن طول موج‌های متفاوت، برای رفع مو‌های زائد در نواحی مختلف بدن کاربرد دارد. میزان اثربخشی دستگاه لیزر دیود با توجه به رنگ، نوع پوست و تعداد جلسات متغیر است. اگر جزو افرادی هستید که مو‌های زائد تیره‌تر دارید، بهترین کاندید برای لیزرتراپی با دستگاه دیود هستید.

۴. لیزر ان دی‌یانگ (Nd-YAG Laser)

یکی از بهترین دستگاه‌های لیزر برای پاکسازی مو‌های اضافی صورت و بدن، دستگاه ان دی‌یانگ است. به علت اینکه اشعه این دستگاه، طول موج‌های بسیار زیادی دارد، قادر به نفوذ به لایه‌های عمیق درم است. نفوذ اشعه دستگاه لیزر به لایه‌های زیرین درم می‌تواند در از بین بردن مو‌های زائد مؤثر باشد.

چند جلسه برای لیزر مو‌های زائد نیاز است؟

جلسات لیزر مو زائد

حداکثر جلسات لیزر مو‌های زائد با توجه به فاکتور‌های مختلف برای هر فرد تعیین می‌شود. معمولاً بعد از بررسی میزان مو‌های زائد و جنس پوست فرد، میزان جلسات لازم برای لیزرمو‌های زائد مشخص می‌شود. در واقع، حجم و ضخامت مو‌ها در تعیین جلسات لازم برای لیزر مو‌های زائد نقش دارند. معمولاً برای رفع مو‌های زائد بدن، بین ۶ الی ۱۲ جلسه لیزرتراپی لازم است. البته با توجه به فاکتور‌هایی که ذکر شد، تعداد جلسات لیزر مو‌های زائد کاهش یا افزایش پیدا می‌کند.

لیزر مو‌های زائد صورت

لیزر موهای صورت

به منظور پاکسازی مو‌های اضافی صورت از روش‌هایی مانند وکس، اپیلاسیون و بند انداختن استفاده می‌شود. اما این روش‌ها باعث می‌شوند که سرعت رشد مو‌ها بیشتر شود. به همین دلیل، باید از روش مؤثرتری برای پاکسازی مو‌های صورت استفاده کنید. لیزر یکی از این روش­های موثر برای پاکسازی موهای صورت است. افراد دارای مو‌های تیره و ضخیم و پوست روشن از لیزر درمانی نتیجه بهتری می‌گیرند. در صورت وجود تضاد بین رنگ پوست و مو‌های صورت، کاندید مناسبی برای لیزر هستید. افرادی که مو‌های کرکی شکل یا نازک دارند، گزینه مناسبی برای لیزر درمانی نیستند. در کل، پس از جلسه معاینه مشخص می‌شود که آیا بهترین کاندید برای لیزر صورت هستید یا خیر. تعداد جلسات لازم برای پاکسازی مو‌های زائد، بین ۶ الی ۱۲ جلسه است. البته، در صورتی که میزان مو‌های صورت‌تان خیلی کم باشد، کمتر از ۶ جلسه لیزر نیز کافی است.

لیزر مو‌های زائد بیکینی

امروزه از روش‌های جدید برای پاکسازی مو‌های زائد بیکینی استفاده می‌شود. اما لیزر، جزو بهترین روش‌ها برای رفع مو‌های زائد این ناحیه محسوب می‌شود. دستگاه‌های لیزر، این قابلیت را دارند که فولیکول‌ها و ریشه مو‌ها را از بین ببرند. در واقع، با انجام هر کدام از جلسات، شاهد تضعیف ریشه مو‌ها خواهید بود. از مزایای لیزر مو‌های بیکینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  روشن و شفافیت بیشتر پوست بیکینی
  •  نرم شدن پوست به مرور زمان
  •  روشی کم درد و بدون عارضه
  •  خلاص شدن از مو‌های زائد به مدت طولانی

 میزان اثربخشی لیزر مو‌های زائد

لیزر موهای اضافی صورت و بدن

لیزر در مقایسه با سایر روش‌ها در از بین بردن مو‌های زائد تأثیر بیشتری دارد. نوع دستگاه لیزر، رنگ پوست و حجم مو‌ها در میزان اثربخشی این روش درمانی مؤثر هستند. لیزر مو‌های زائد می‌تواند تا حدوداً ۹۰ درصد از مو‌های زائدتان را از بین ببرد. البته، اگر می‌خواهید تقریباً ۹۰ درصد از مو‌های زائد را از صورت و بدن‌تان پاکسازی کنید به جلسات درمانی متعدد احتیاج دارید.

لیزر؛ بهترین گزینه برای رفع مو‌های زائد آقایان

رفع موهای زائد آقایان با لیزر

اگر از شیو کردن مو‌های زائد کلافه شده‌اید، باید به دنبال روش‌های درمانی دیگر باشید. لیزر، یکی از روش‌های نوین و مؤثر برای از بین بردن مو‌های زائد است. بسیاری از آقایان نیز مانند خانم‌ها برای پاکسازی مو‌های صورت و بدن، لیزردرمانی را انتخاب می‌کنند. به خصوص، آقایانی که مشکل پوستی مانند فولیکولیت را دارند، به دنبال رفع مو‌های زائد صورت با لیزر هستند.

عوامل مؤثر بر قیمت لیزر مو‌های زائد

هزینه رفع مو‌های زائد با لیزر به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از این عوامل، کیفیت دستگاه است. در صورتی که در کلینیک از دستگاه‌های مجهز و پیشرفته استفاده شود، هزینه لیزر افزایش پیدا می‌کند. تعداد جلسات لازم برای لیزرتراپی مو‌های زائد نیز در افزایش و کاهش هزینه‌های لیزر تأثیرگذار است. هر چقدر مو‌ها دارای ضخامت بیشتری باشد، تعداد جلسات بیشتری لازم است. بنابراین، در جلسه معاینه بعد از بررسی وضعیت و ضخامت مو‌ها، تعداد جلسات لیزر و هزینه‌ها مشخص می‌شود.

خطرات و عوارض لیزر

عوارض لیزر

آیا می‌دانید که در صورت انجام لیزر در کلینیک‌های نامعتبر، احتمالاً عوارض جانبی را تجربه خواهید کرد؟ در واقع، برخی از افراد به دلیل ترس از خطرات لیزر، این روش درمانی را امتحان نمی‌کنند. اگر به کلینیک‌های معتبر برای لیزر مراجعه کنید، لازم نیست که نگرانی درباره عوارض احتمالی داشته باشید. در کل، اگر اپراتور دارای مهارت لازم نباشد، شاید دچار عوارض جانبی شوید. این عوارض و خطرات عبارتند از:

  •  درد خفیف پوست
  •  پوسته پوسته شدن
  •  سوختگی پوست
  •  ایجاد لک روی صورت
  •  تاول
  •  اسکار

اقدامات قبل و بعد استفاده از دستگاه لیزر

نکات قبل و بعد از لیزر

قبل و بعد از اینکه برای لیزر اقدام کنید، باید نکات مراقبتی را در نظر بگیرید. این اقدامات و نکات مراقبتی شامل موارد زیر هستند:

  •  قبل از انجام لیزر صورت نباید آرایش داشته باشید.
  •  تا حدوداً یک ماه قبل از لیزر نباید پوست صورت و بدن را برنزه کنید.
  •  پوشیدن لباس‌های تنگ تا هفته‌های اول بعد از لیزر پیشنهاد نمی‌شود.
  •  تا چند هفته پس از لیزر باید در معرض اشعه خورشید قرار نگیرید.
  •  در صورت داشتن مشکلات هورمونی باید قبل از لیزرتراپی، تحت درمان قرار بگیرید.
  •  به منظور پاکسازی مو‌های زائد قبل از لیزر نباید از روش‌هایی مانند اپیلاسیون برای از بین بردن مو‌ها استفاده کنید.
  •  تا یک ماه قبل از انجام لیزر، باید از کرم‌های مخصوص برای لایه‌برداری پوست استفاده نکنید.

سخن آخر

خانم‌ها و آقایان برای از بین بردن مو‌های زائد صورت و بدن می‌توانند لیزردرمانی را امتحان کنند. شما می‌توانید مو‌های زائد زیربغل، خط ریش، پشت گردن، پشت لب، بیکینی، دست، پا، صورت، پیشانی و… را با لیزر از بین ببرید. در صورت نیاز به رفع مو‌های زائد با لیزر می‌توانید به کلینیک زیبایی آوا مراجعه کنید. در کلینیک آوا با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و مجهز، رفع مو‌های زائد با لیزر انجام می‌شود. علاوه بر لیزر و پاکسازی مو‌های زائد، توجه به سلامت مو‌ها برای داشتن ظاهری زیبا و جذاب حائز اهمیت است. بنابراین، برای اطلاع از نکات لازم برای محافظت از مو‌ها می‌توانید راهنمای کامل مراقبت از مو را مطالعه کنید.

منابع: mayoclinic.org | my.clevelandclinic.org | brynmawrdermatology.com

سوالات متداول

لکساندریت، روبی و دیود جزو بهترین دستگاه‌های قابل استفاده در کلینیک‌ها برای پاکسازی مو‌های زائد هستند.
از کاربردهای لیزر می‌­توان به رفع موهای زائد صورت، چانه، پیشانی، زیربغل، بیکینی و … اشاره کرد.
بله؛ در صورت انجام لیزر توسط اپراتور‌هایی که حرفه‌ای نیستند، احتمالاً عوارض جانبی را مانند اسکار، قرمزی، سوزش و… تجربه خواهید کرد.

اشتراک گذاری:

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

هیچ داده ای یافت نشد